Dubbelt så gott kaffe på jobbet

På Beans tar vi kaffe på största allvar. Vår vision är att alla ska kunna få riktigt gott kaffe på jobbet. Men med gott kaffe menar vi också ansvar för en hållbar miljöutveckling. Därför tar vi även ett omfattande miljöansvar i allt vi gör.

Längtar du efter ett riktigt gott kaffe på ditt jobb?

Beans - medlem i rain forest alliance Beans - fair trade kaffe till ditt kontor Ekologiskt jordbruk
Beans undersöker svenska folkets kaffevanor

Ursäkta, hur dricker du ditt kaffe?

Se hur svenskarna dricker sitt kaffe och hjälp oss utveckla nya smaker genom att berätta hur du helst vill ha din kaffekopp.

Ta mig till undersökningen

96% av våra kunder är nöjda med smaken

Hur smakar kaffet på ditt kontor?

48%
52%
Tack för att du har röstat
Kontakta oss idag så hjälper vi dig att få ett riktigt gott kaffe!

Så här jobbar vi

1
Vi tillgodoser era önskemål och behov kring kaffe på jobbet

Ert behov styr

Alla har olika krav, önskemål och behov kring kaffe. Vi kommer till er och gör en ordentlig behovsanalys tillsammans med er för att hitta rätt lösning.

2

Val av maskin och smak

Ni kommer ut till vårt showroom och tittar på lämplig kaffemaskin och provar ut ert favoritkaffe. Vi kan också ställa ut en kaffemaskin på prov hos er. Vår smakexpert ställer in smaken & ni utvärderar

3

Smakgaranti

När vi kommer ut till er med kaffemaskinen kommer ni att godkänna smaken på just ert kaffe. En av våra smakexperter är på plats och går inte därifrån förrän ni är helt nöjda!

4
Löpande utvärderar vi vårt arbete med er och säkerställer att ni är nöjda med smak och service.

Uppföljning

Smak kan förändras över tid. Löpande utvärderar vi vårt arbete med er och säkerställer att ni är nöjda med smak och service.

Är du sugen på ett riktigt gott kaffe på ditt jobb?
08-441 21 50
Garanterad smak

Garanterad Smak

Smak och smakupplevelsen är det absolut viktigaste för oss på Beans. Om vi inte kan leverera precis det kaffe som faller er i smaken har vi inget i kaffebranschen att göra. Därför lämnar vi en smakgaranti när du skriver på ett avtal med oss, vi kallar avtalet för Garanterad Smak.

Ett smakfullt engagemang

En kopp kaffe från våra maskiner ska vara en välförtjänt paus, inte bara för våra kunder utan också för miljön. Därför startade vi för 8 år sedan vår miljösatsning för hållbar utveckling. Till vår hjälp har vi haft företaget Narva som analyserat och beräknat vår verksamhet ur ett miljöperspektiv.

Andra väljer Beans

Knowit - väljer Beans
SCA - väljer Beans
Accenture - väljer Beans
KLM / Air France - väljer Beans
Alecta - väljer Beans

Får vi berätta om ett godare sätt att bjuda på gott kaffe?

Godare kaffe på jobbetReceptet är inte det minsta hemligt, tvärtom ser vi gärna att du sprider det. Det bygger på att varje kopp kaffe som våra kaffemaskiner brygger, ska innebära en välförtjänt paus både för dig och för miljön. Vi kallar det för ett smakfullt engagemang. Detta kombinerat med vår unika smak- garanti gör att upplevelsen blir exakt så som ni på kontoret vill ha den. Kanske räcker det med en enkel kaffe- eller espressomaskin?

Provsmaka innan ni bestämmer er. Att se vårt sortiment av kaffemaskiner i våra showrooms brukar vara det bästa sättet och samtidigt kan ni prova att rosta ert eget kaffe.
Det handlar ju trots allt om något som ni kommer att ha stor glädje av varje dag under många år.

Kaffe på jobbet är viktigt!

Kontakta oss på 08-441 21 50 eller via beans@beans.se – Välkommen!