Beans stora kaffeundersökning

Vi tycker att kaffesmak är det viktigaste som finns och försöker alltid tillfredsställa våra kunders individuella kaffesmak. Därför har vi bestämt oss för att ta reda på allt om svenskarnas kaffevanor. Här kan du följa vår undersökning, se filmer och hjälpa oss kartlägga kaffesverige.

Jag vill ha godare kaffe på jobbet

Längtar du efter ett riktigt gott kaffe på ditt jobb? Fyll i ditt telefonnummer eller din e-postadress så hör vi av oss och berättar mer.

Ursäkta, hur dricker
du ditt kaffe?

Ett kaffe består av cirka 800 olika smaker. Långt mer än ett vin. Det gör att det finns ett nästan oändligt antal kombinationer som passar eller inte passar till kaffe. Många överraskande tillbehör gifter sig utmärkt med kaffe.

Hjälp oss med vår kartläggning genom att svara på 5 snabba frågor om dina vanliga eller ovanliga kaffevanor här bredvid.

Svara på fem snabba frågor om dina kaffevanor!
Vilket är det godaste kaffet?
Hur ska kaffet vara?
När ska man dricka kaffe?
Vad äter man till?

Vi frågade folk på stan om kaffe

Vi gav oss ut i Stockholms morgonrusning och ställde frågor om kaffevanor. Resultatet var både varierat och överraskande. Någon drack sitt kaffe på fat, någon tillsammans med renkött. Se de vanliga och udda svaren vi fick här.

Dubbelt så gott kaffe på jobbet

På Beans tar vi kaffe på största allvar. Vår vision är att alla ska få riktigt gott kaffe på jobbet. Med ett gott kaffe menar vi också ett ansvar för hållbar miljöutveckling. Vi kallar det ett smakfullt engagemang där både våra kunder och miljön ska få en välförtjänt paus.

Alla har olika krav och önskemål kring kaffe. Därför gör vi en ordentlig behovsanalys och ser till att ert kaffe smakar precis så som ni vill ha det.

Jag vill ha godare kaffe på jobbet!