Hur får man till ett perfekt kaffe?

Perfekt kaffe på kontoret

Dricker du helst traditionellt bryggkaffe, espresso eller cappuccino?
Hur gott ett kaffe blir beror på flera olika faktorer. Vilken typ av kaffemaskin du använder, vilken kaffesort du väljer, hur ditt vatten är beskaffat men framförallt vilken kaffesmak just du har. För att vi ska kunna hjälpa dig har vi ett brett sortiment av olika kaffebryggare och kaffesorter för alla kontorsstorlekar.

Vilken smak passar er?

Vi matchar smaker och behov

Svårt att välja rätt kaffelösning?
Prata med oss eller kom förbi vårt showroom och titta på alla våra maskiner och provsmaka kaffet. Det är det bästa sättet att ta reda på vilken maskin som passar just er. Vill du, kan du även rosta ditt eget personliga kaffe och ta med hem.

Våra maskiner kommer i huvudsak från WMF, Jura, Crem International, deJong DUKE m fl.

Läs och se mer kring våra kaffemaskiner:
Kaffebryggare, Kaffemaskiner (färskbryggt), Espressobryggt kaffe och även om våra vattenmaskiner.

Beans Online nätbutik

Beans Online är en välfylld nätbutik där du kan beställa varor dygnet runt. Vi har ett brett sortiment som ständigt uppdateras med nyheter och kampanjer för våra kunder. Handla malet kaffe eller hela espressobönor, te, kakor, läsk eller frukt hos oss – vi har allt till fikastunden! Klicka på länken för att komma till Beans Online.

Behöver du hjälp med att logga in email hidden; JavaScript is required!

Kaffesortiment

Den personliga kaffesmaken är viktig för oss

För att kunna göra perfekt kaffe är även kaffesorten väldigt viktig. Smaken på ditt kaffe beror inte bara på vilket kaffe du väljer eller hur kaffet bryggs. Olika kaffesorter passar olika bra beroende på vilken sorts vatten du har (hårdhet, kalkhalt). Det gör att smaken på ditt kaffe påverkas. Därför jobbar vi på Beans med flera leverantörer som bland annat Bergstrands, Arvid Nordquist, Zoegas, Gevalia, Löfbergs, för att möta er personliga smak och alltid kunna leverera ett perfekt kaffe på kontoret.

 

Chatta med oss

Har du frågor om gott kaffe på jobbet? Chatta med oss!